עדכון: הדס קליין

כל החדשות על "הדס קליין"
-
תומך נתניהו נוסף הורשע בהטרדת העדה הדס קליין, טען כי הושפע ממכונת התעמולה של נתניהו העין השביעית
-
הדס קליין הגישה תלונה במשטרה נגד מרדכי דוד בגין הטרדת עד כאן 11
-
"הוא התקשר וביקש לבוא אלי הביתה": הדס קליין חושפת פגישה מפתיעה מ-2017 | פודקאסט "מעריב" מעריב
-
"משיבה מלחמה": הדס קליין נאבקת במפיצי הפייק והאיומים על חייה רשת 13
-
הורשע בהטרדת עדת המפתח במשפט נתניהו, אחרי שכינה אותה "שטינקרית ונבלה" ynet.co.il
מה אנחנו יודעים על הדס קליין
המרכז הרפואי האוניברסיטאי הדסה הוא מרכז רפואי הכולל שני בתי חולים אוניברסיטאיים בעין כרם ובהר הצופים בירושלים. שני מרכזים רפואיים הכוללים חדרי מיון ואשפוז יום בבית שמש ובנתיבות. בנוסף חמישה בתי ספר למקצועות רפואה המשותפים להדסה ולאוניברסיטה העברית; מרפאות חוץ בבית הבריאות שטראוס, ברחוב שטראוס בירושלים, בגן הטכנולוגי מלחה (הדסה אופטימל) ומרפאות שר"פ בתל אביב. המרכזים הרפואיים הוקמו ומהווים את פועלם המרכזי של ארגון הדסה, הסתדרות הנשים הציוניות באמריקה מיסודה של הנרייטה סאלד.
בשנת 2005 היו מועמדים בתי החולים לקבלת פרס נובל לשלום על כך "שהקפידו על טיפול רפואי שווה לכל, לדו קיום ולהקמת גשרים לשלום". הדסה מפעילה גם שירותי רפואה פרטיים, שר"פ הדסה, המאפשרים בחירת רופא להתייעצות, ניתוח או חוות דעת מתוך רופאי הדסה הבכירים.
בפברואר 2014 הגיש המרכז הרפואי הדסה בקשה להקפאת הליכים, לאחר שצבר גירעון של 1.3 מיליארד שקל, ובית המשפט הוציא צו הקפאה ל-3 חודשים.
הנהלת המרכז הרפואי, הממשלה, נשות הדסה, ועדי הרופאים וועדי העובדים חתמו על הסכם הבראה למשך 7 שנים, חלקה של המדינה בתוכנית ההבראה במונחים כספיים 1.3 מיליארד ש"ח.
מנהל המרכז הרפואי הוא פרופסור יורם וייס.






