
המאבק לשדרוג כבישים בישראל והאם כביש החוף יואר?
-
מי שהיה התקווה הליברלית של חיפה מערער את הדו־קיום מכיסא ראש העיר הארץ
-
החנוכייה, עץ האשוח והסהר נדלקו: ראש עיריית חיפה, יונה יהב, פתח את אירועי "החג של החגים" וחודש דצמבר בטקס הדלקת מיצגי הענק המסורתי בכיכר שדרות בן גוריון בעיר ניוזים
-
החנוכייה, עץ האשוח והסהר נדלקו: אירועי חגי דצמבר נפתחו בחיפה ישראל היום
-
חיפה הפסידה את היהלום שבכתר לאחות הקטנה: "הבריחו אותם - בכייה לדורות״ מעריב
-
החנוכייה, עץ האשוח והסהר נדלקו: "החג של החגים" בחיפה יצא לדרך PassportNews
יונה יהב, דמות משמעותית בתחבורה בישראל, עובד על שדרוג כבישים לשמירה על בטיחות הנוסעים. מה עתיד כביש החוף בין חדרה לחיפה?
יונה יהב, דמות בולטת בעולם הציבורי בישראל, נודע בעבודתו הרבה לקידום החינוך והתחבורה בארץ. בשנים האחרונות, כבישי ישראל שדרגו את המצב בעקבות סדרה של פרויקטים גדולים שמטרתם לשפר את הבטיחות בדרכים. עם פרויקט חדש שמתוכנן לכביש החוף בין חדרה לחיפה, יונה יהב בודק את האפשרויות להאיר את הכביש, דבר שיביא לשיפור ניכר בבטיחות הנוסעים. אין ספק שהשדרוגים המבוצעים בכבישים יאפשרו לנהגים לנהוג בביטחון ולמזער את הסכנות הקיימות. מהלך זה מעיד לא רק על הזדמנויות טכניות אלא גם על חשיבותה של מדינת ישראל בקידום נכסים ציבוריים שיעזרו לשמור על חיי אדם. כל שינוי כזה הוא צעד קדימה בחזון של יהב להפוך את תחום התחבורה לבטוח יותר. המעבר לתקשורת מתקדמת ואמצעי בטיחות חדשים בכבישים, צפוי להוריד את מספר תאונות הדרכים ולהוביל לישראל בטוחה יותר. זהו בהחלט מהפך רחב היקף שמסמל את השקפת עולמו של יהב על אחריות חברתית אליו אנו שואפים.
מה אנחנו יודעים על יונה יהב
יונה יהב (נולד ב-19 ביוני 1944) הוא פוליטיקאי ישראלי המכהן כראש עיריית חיפה מאז 2024. ראש עיריית חיפה בשנים 2003–2018 וחבר הכנסת מטעם מפלגת העבודה בכנסת ה-14.
עוד כתבות בנושא יונה יהב
-
[custom_field_shortcode]
יונה יהב ומחזון התחבורה הבטוחה בישראל ב-X




